Sähkö­järjes­telmien huollot

Sähkölait­teistot kuntoon Varsinais-Suomen alueella

Huollamme ja korjaamme sähköjär­jestelmiä ja -laitteistoja Liedossa, Turussa ja Varsinais-Suomessa. Palvelemme niin yritys- kuin yksityis­asiakkaita sekä talo­yhtiöitä. Koulutetut ja runsaalla kokemuksella varustetut sähkö­miehemme pitävät huolen, että sähköjär­jestelmänne toimivat halutulla tavalla ja turvallisesti.

Huollettu järjestelmä - turvallista sähköä

Säh­köjär­jestelmät ja -laitteet on hyvä tarkistuttaa ja huoltaa sään­nöllisesti, jotta vältytään mahdol­lisilta vaaratilanteilta. Sähköjär­jestel­mään kuuluvat niin sähkö­keskukset, johdot, pistorasiat, valaisimet, kytkimet kuin säh­kölämmitys­tuotteet. Kun epäilet mahdollista sähkövikaa, ota yhteyttä meihin, niin tulemme tarkistamaan ja korjaamaan vian.

Teemme sähköhuollot aina tarkasti ja turvallisesti työskennellen ja sähköalan standardeja ja määräyksiä noudattaen. Pyrimme toteut­tamaan sähkö­huollot ripeästi ja asiakkaan toimintaa mahdol­lisimman vähän häiriten.

Tulemme huoltamaan liiketilojen, kerrostalojen, teollisuus­kiinteis­töjen tai vaikka kesämökkien sähköjärjestelmiä. Yksit­täisten sähkö­laitteiden, kuten mikrouunien ongelmissa suosittelemme kuitenkin kään­tymään kodin­konehuollon puoleen.

Tutustu myös muihin sähkö­asennuksen palveluihimme yksityisilleyrityksille ja taloyhtiöille

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Akuutin sähkö­vian tullessa soita vikapäivys­tykseemme:

 040 535 5724