Sähkötyöt yrityksille

Sähkö­asennukset yrityksiin ja teolli­suuden tarpeisiin Turun seudulla

Kun tarvitset luotettavaa yhteis­työkumppania uudisraken­nuksille ja saneeraus­kohteisiin, ota meihin yhteyttä.Tarjoamme sähkö­asennus- ja muita säh­köalan palveluja Liedossa, Turussa ja koko Varsinais-Suomessa. Toteutamme yrityksen tarpeisiin sopivat sähkö­järjes­telmät ja valaistukset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Noudatamme sähkö­töissä aina alan standardeja ja turval­lisuusmää­räyksiä. Ammatti­taito, vuosien kokemus sekä laadukkaat tuot­teet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Monipuo­lisesti sähkö­urakoinneista huolto­töihin

Teemme esimerkiksi kerros­taloissa ja rivitaloissa sekä omakotitaloissa ja mökeillä tarvittavat sähkö­työt sopimuksen mukaan sähköura­kointina tai tuntityönä. Tulemme liiketiloihin myymälöis­tä toimistoihin asentamaan ja muuttamaan sopivan valaistuksen ja pistorasiat oikeisiin paikkoihin. Teollisuus­kiinteis­töissä varmistamme turvallisen ja riittävän sähköis­tyksen. Huollamme myös säh­köjärjes­telmät ja -laitteis­tot ja korjaamme mahdolliset sähköviat. Automati­soimalla esimerkiksi valaistuksen säästät jopa kymmeniä prosentteja sen sähkökuluissa.

Käytös­säsi on myös vikapäivys­tyksemme, joka hoitaa hätä­tapaukset ympäri vuorokauden. 

Ota yhteyttä ja jätä tarjous­pyyntö!

Muista myös vikapäivystys numerossa:

040 535 5724